ONLINE ASSISTENT

online assistent, werkzaamheden

Een online assistent, iets voor jou? Je zoektocht naar een online assistent bracht je op onze website. Waarschijnlijk heb je teveel werk op je bureau of je to-do lijstje.

 Je agenda blijft zich vullen met afspraken en nieuwe opdrachten. Alleen wordt het steeds lastiger alles goed in te plannen. Er zijn allerlei kleine – maar wel tijdrovende – taken die je wilt doen om nog beter in de markt te staan. Je ‘to-do’ lijstje wordt steeds langer en je humeur schiet onder het nulpunt. Kortom, je komt tijd te kort. De oplossing? Een online assistent! 

Huur een online assistent van Virtueel Support


Met het inhuren van een online assistent creëer je tijd en ruimte in je agenda. De assistent van Virtueel Support neemt bijvoorbeeld probleemloos zoekwerk uit handen. Of zorgt dat die website netjes vertaald wordt naar het Engels. En die lekker pakkende teksten? Ook die kunnen we voor je schrijven. Al die werkzaamheden kosten veel tijd. Tijd die jij veel beter kunt besteden aan de optimale productiviteit van je business. 

De online assistent van Virtueel Support gaat niet zomaar voor je aan de slag. We willen graag precies weten wat je wilt en hoe je het werk terug verwacht, zodat we topwerk kunnen leveren. We werken namelijk precies op de manier zoals jij dat wilt.

Voor wie is een online assistent handig?

Virtueel Support schrijft bijvoorbeeld in opdracht voor een online kennisbank, maar werkt ook ‘achter de schermen’ voor verschillende opdrachtgevers. Soms op structurele basis, een andere keer voor een eenmalig project. Kijk in dit overzicht hoe wij werkzaamheden uit handen kunnen nemen. 

Twijfel je of een online assistent wel iets voor jou is? Heb je maar voor een paar uur per maand of alleen voor een project iemand nodig? Of staan de werkzaamheden er niet bij? Neem gewoon even contact met ons op. We kunnen je dan precies vertellen wat we voor je kunnen betekenen en tegen welk tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Reageren is niet mogelijk