TEKSTEN

Virtueel support, Productteksten, SEOteksten, transcriberen,

Tekstschrijver – de maker of  breker van je boodschap
Tekst is een combinatie van woorden die alleen door het juiste verband je boodschap goed weten over te geven.
Maar hoe krijg je het juiste verband?

Door het inschakelen van een goede tekstschrijver. Virtueel Support heeft jarenlange ervaring in het schrijven van prettig leesbare teksten. Zo schrijven wij regelmatig voor de kennisbank van Freelancer. Wij weten jouw doelgroep goed te informeren, te overtuigen of aan het denken te zetten. 

Verschillende teksten voor verschillende doelgroepen
Zelfs het schrijven van een prettig lezende blog kan per onderwerp heel erg verschillen. Mag de tekst wat informeel zijn of moet het een tekst met een zakelijk tintje zijn?  Gaat het om teksten met bondige informatie zoals bij productteksten of een heel korte tekst van slechts 100 – 150 woorden? Door goede research en inlezen in het onderwerp schrijft een virtueel assistent van Virtueel Support ook voor jou de passende teksten.

Transcriberen
Werk je met opname-apparatuur om interviews af te nemen en vind je het handig om de gesproken tekst letterlijk of juist woordelijk op papier te hebben? Virtueel Support transcribeert je geluidsbestanden snel en efficiënt. Heb je meegeschreven tijdens een interview maar geen tijd om het uit te werken? Op basis van jouw basistekst kunnen we je interview uitwerken tot een lekker lezend artikel. 

 Wil je weten wat een virtueel assistent voor jou kan doen met je teksten? Neem dan contact op.

Reageren is niet mogelijk