VIRTUEEL ASSISTENT

virtueel assistent, online assistent

Virtueel Assistent of Online Assistent? 


Virtueel Support werkt online, dus virtueel. De term virtueel assistent en een online assistent worden vaak door elkaar gebruikt maar komen op hetzelfde neer. Wat belangrijk is, is dat een virtueel assistent van Virtueel Support breed inzetbaar is. We werken met de gebruikelijke Office en Adobe programma’s. Daarnaast werken we ook met programma’s zoals Photoshop, WordPress, Moneybird, E-Boekhouden, Trello en Buffer. 

Het inzetten van een online assistent die met jouw programma’s werkt, kent vele voordelen.We passen we ons aan naar jouw manier van werken, dus met jouw programma’s en voorkeuren. De lijst van werkzaamheden die we van je over kunnen nemen is eindeloos, zolang het maar online is. Vanzelfsprekend gaan we met al jouw informatie, wensen en werkzaamheden uiterst discreet en zorgvuldig om. 

Een virtueel assistent voor een zelfstandig ondernemer?

Als zelfstandig ondernemer kennen we – na twaalf jaar – inmiddels wel het klappen van de zweep. We weten waar de knelpunten liggen voor freelancers en wat de valkuilen zijn als je zelfstandig bent. Dat je vaak (een aantal) avonden opoffert om je werk af te krijgen. Dat de laatste uurtjes van het weekend stiekem al het begin zijn van de komende werkweek. Ach, als zelfstandig ondernemer..dat hoort er toch bij? Nee! Met het inhuren van een virtueel assistent los je het probleem van die gestolen uurtjes eenvoudig op!

Soms heb je echt alleen voor een piekmoment extra handen nodig. Om even ‘schoon schip’ te maken op je bureau, of voor een bijzonder project waaraan jij je handen vol hebt. Ook dán kan je een virtueel assistent van Virtueel Support inschakelen. We werken niet met een minimum aantal uren die je moet afnemen. We werken op basis van PPM – Pay Per Minute – met een starttarief van 30 minuten. Zo eenvoudig is het. 

Wat is jouw excuus om nog geen Virtueel Assistent van Virtueel Support in te schakelen?

Reageren is niet mogelijk