WAT WIJ DOEN

Virtueel Support Cloud met werkzaamheden

 

Virtueel Support is breed inzetbaar.  Op basis van jarenlange ervaring als schrijver, fotograaf, beeldbewerker en managementondersteuner hebben wij een brede basis en kennen we het klappen van de zweep en de problemen waar je tegenaan loopt met een volle agenda.

  • Teksten: Productomschrijvingen, teksten voor een flyer of een onderwerp in 100, 300 of 800 woorden en gecombineerd met de nodige linkjes en zoekwoorden? Laat ons weten wat je voor ogen hebt en we klimmen in de pen.
  • Transcriberen: Het woordelijk of letterlijk uittypen van interviews kost veel tijd. Als virtueel assistent hebben we ruime ervaring met het uitwerken van één- of meerpersoons interviews.
  • Beeldbewerking: Wil je het beeldmateriaal van je producten vrijstaand, met een slagschaduw, een watermerk, of wil je ‘visuals’ om op Social Media te plaatsen? Een virtueel assistent van Virtueel Support gaat ermee aan de slag!
  • Research op internet: Vaak kost zoeken van informatie op internet veel meer tijd dan je lief is. Wij houden van spitten, doorakkeren en uitpluizen en sturen aan jou de resultaten van onze zoektocht.
  • Data entry: Het invoeren, verwerken en controleren van gegevens is saai en een aanslag op je tijd. Geen nood, wij zorgen voor een correcte verwerking.
  • …..

Staat het werk wat jij aan een virtueel assistent van Virtueel Support wil overdragen er niet bij?
Neem contact op – we kijken dan samen naar een passende oplossing!

Reageren is niet mogelijk